Ismerkedj meg munkásságunkkal!

A MyPaintyland gondolatát a rohanó és túlzsúfolt világunkból való elvágyódás iránti késztetés hozta felszínre, mely érzést a hátunk mögött hagyott időszak méginkább megerősítette bennünk. A festészet, mint a szürke hétköznapok egyik ellenszere, mindig is közel állt hozzánk, így nem volt nehéz rátalálnunk a számozott kifestőkre.

A számfestő készletekkel esély nyílik arra, hogy bárki kibontakoztathassa művészi hajlamait bármiféle festői tapasztalat megléte nélkül. Mindemellett nagy csodálói vagyunk különböző korok tájképfestőinek és saját bőrünkün is már sokszok megtapasztaltuk, hogy mi sem felszabadítóbb egy tájkép megfestésénél.

Ezt a csodálatos lehetőséget szeretnénk megosztani most Veled is.

Fiatalos szellemű családi válalkozásként tudjuk, mennyire meghatározó az ember életében az őt körülvevő környezet. Fontosnak tartjuk egymás és a körölöttünk élők támogatását, még ha sokszor ez nem jelent mást, csupán egy jó szót. 

Minden megvásárolt termék árából 100 forintot ajánlunk fel hátrányos helyzetű gyermekek tanulásának megsegítésére. Úgy hisszük minden embernek joga van az álmaihoz és azok megvalósításához.

Gyerekek festenek

Mi nem csupán egy számfestő bolt vagyunk a sok közül. A művészet iránt érzett mély alázat tükrében szakértelmünkkel minden egyes nap azon fáradozunk, hogy eljuttassuk hozzátok a legszebb és legjobb minőségű képeket, hiszen az egyik legfontosabb küldetésünk, hogy segítsünk meglelni az élet apró örömeit, még akkor is, ha ez életed vásznán a legapróbb ecsetvonást jelenti.

Kézfogás talpig festékesen